Luomu, kuivattuja ja kuorittuja soijapapuja
Luomulaatuiset, kuivatut ja kuoritut soijapapumme maistuvat miedon pähkinäisiltä ja sopivat täydellisesti niin arkisiin ruokiin kuin juhlavampiin annoksiin. Koska pavut ovat valmiiksi kuorittuja, ne kypsyvät nopeasti ja saavat herkullisen maun keittämällä tai höyryttämällä. Ne ovat myös loistava välipala – keitä kevyesti suolatussa vedessä ja ripottele päälle sormisuolaa. Jos pidät rakenteesta ruoassa, voit lisätä keitetyt soijapavut salaatteihin, joissa ne tuovat mukavaa purutuntumaa. Helppo valmistus ja luonnollinen maku tekevät niistä erinomaisen lisän niin perinteisiin kuin moderneihin vegaaniresepteihin.
Kuoritut soijapavut – helppo tapa tuoda vaihtelua arkeen ja juhlaan
Kaipaatko vaihtelua arkiruokaan? Kuoritut soijapavut ovat erinomainen valinta. Paahda ne uunissa rapeiksi ja kullanruskeiksi – herkullinen naposteltava tai lisuke keitoille ja pataruoille. Miedon mutta tunnistettavan makunsa ansiosta ne sopivat yhteen monien mausteiden kanssa – kokeile yrttisuolaa, chiliä tai seesamia. Olitpa sitten tekemässä nopeaa arkiruokaa tai suunnittelemassa juhla-ateriaa, nämä luomusoijapavut antavat sinulle mahdollisuuden olla luova keittiössä.