Mausteet & Suola
Tuotteet
Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g
Ceylonin kanelijauhe LUOMU 100g
B12-vitamiinia sisältävä ravintohiivahiutale 250g
Mustakuminansiemenet LUOMU 100g
Karkea kelttiläinen merisuola 500g
Rosmariini LUOMU 50g
Inkiväärijauhe LUOMU 500g
Ceylon Kanelitangot LUOMU 5 kpl
Himalajan Suola Hienoksi Jauhettu 500g
Fenkolinsiemenet LUOMU 100g
Inkivääri Jauhe LUOMU 100g
Korianterinsiemenet LUOMU 50g
Mustapippuri Kokonainen LUOMU 50g
Merisuola Atlantin hienoksi jauhettu 500g
Valkosipulijauhe LUOMU 50g
Unikonsiemenet Sininen LUOMU 100g
Kuminan Siemenet LUOMU 100g
Sipulijauhe LUOMU 100g
Curry LUOMU 100g
Paprikajauhe Mieto LUOMU 50g
Ceylon-kanelijauhe LUOMU 500g
Himalajan Suola Karkea 500g
Kurkuma LUOMU 500g
Katajanmarja LUOMU 30g
Kanelijauhe Kassia LUOMU 100g
Basilika LUOMU 30g
Cayennejauhe LUOMU 100g
Ceylonkanelijauhe LUOMU 1kg
Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g x 5 pakettia
Kurkuma LUOMU 100g
Buljonki Hiivaton LUOMU 220g
Juustokumina Siemen LUOMU 100g
Pizzamauste LUOMU 50g
Karkea kelttiläinen merisuola 1kg
Kurkuma LUOMU 1kg
Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g x 3 pakettia
Aniksen Siemenet Koko LUOMU 50g
Meirami LUOMU 50g
Himalaya Suola Hienoksi Jauhettu 1kg
Mausta laadukkaasti
Valikoimassamme on klassikoita, kuten mustapippuri ja kaneli, jotka sopivat sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Sinulle, joka etsit jotain erityistä, tarjoamme myös ekologista kurkumaa ja inkivääriä – kaksi maustetta, jotka tuovat sekä väriä että makua ruokiisi. Kaipaatko luonnollista suolaa? Kokeile keltistä merisuolaa, joka on täydellinen makujen vahvistamiseen ruoanlaitossa. Laadukkailla ekologisilla mausteilla voit helposti muuttaa yksinkertaiset ruoat makuelämyksiksi. Kokeile sekoittaa eri mausteita luodaksesi omia ainutlaatuisia yhdistelmiä tai käytä niitä erikseen korostaaksesi raaka-aineiden luonnollista makua.
Milloin mausteet kannattaa lisätä ruoanlaitossa?
Mausteita käytetään kaikkialla maailmassa erilaisissa keittiöissä ja ruokalajeissa. Ne ovat olennainen osa intialaista ruokaa, jossa käytetään korianteria, juustokuminaa ja garam masalaa. Italialaisessa keittiössä basilika ja oregano ovat perustavanlaatuisia pastan ja pizzan autenttisen maun luomisessa. Mausteet ovat myös hyödyllisiä keittojen, patojen ja marinadien maustamisessa. Kun käytät mausteita, on tärkeää käyttää niitä maltillisesti. Liiallinen määrä yhtä maustetta voi peittää ruoan muut maut. On myös hyvä tietää, milloin mausteet kannattaa lisätä. Osa mausteista toimii parhaiten, kun ne lisätään ruoanlaiton alussa, kun taas toiset kannattaa lisätä loppuvaiheessa, jotta niiden tuoreus säilyy.
Vaikka mausteet ovat pieniä, niillä on valtava vaikutus ruoan makuun. Mausteiden käyttö ruoanlaitossa on keino tutkia erilaisia makuja ja luoda kulinaarinen matka. Uskalla kokeilla uusia mausteita ja nosta ruoanlaitto uudelle tasolle jo tänään!