Mausteet & Suola
Tuotteet

Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g

Ceylonin kanelijauhe LUOMU 100g

B12-vitamiinia sisältävä ravintohiivahiutale 250g

Mustakuminansiemenet LUOMU 100g

Karkea kelttiläinen merisuola 500g

Inkivääri Jauhe LUOMU 100g

Himalajan Suola Hienoksi Jauhettu 500g

Inkiväärijauhe LUOMU 500g

Mustapippuri Kokonainen LUOMU 50g

Ceylon Kanelitangot LUOMU 5 kpl

Korianterinsiemenet LUOMU 50g

Merisuola Atlantin hienoksi jauhettu 500g

Fenkolinsiemenet LUOMU 100g

Valkosipulijauhe LUOMU 50g

Kuminan Siemenet LUOMU 100g

Basilika LUOMU 30g

Unikonsiemenet Sininen LUOMU 100g

Sipulijauhe LUOMU 100g

Paprikajauhe Mieto LUOMU 50g

Himalajan Suola Karkea 500g

Cayennejauhe LUOMU 100g

Kurkuma LUOMU 500g

Kanelijauhe Kassia LUOMU 100g

Sarviapila Siemenet LUOMU 100g

Ceylon-kanelijauhe LUOMU 500g

Juustokumina Siemen LUOMU 100g

Curry LUOMU 100g

Ceylonkanelijauhe LUOMU 1kg

Karkea kelttiläinen merisuola 1kg

Katajanmarja LUOMU 30g

Buljonki Hiivaton LUOMU 220g

Himalaya Suola Hienoksi Jauhettu 1kg

Kurkuma LUOMU 1kg

Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g x 5 pakettia

Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g x 3 pakettia

Kurkuma LUOMU 100g

Pizzamauste LUOMU 50g

Sinapinsiemenet Keltaiset LUOMU 50g
Mausta laadukkaasti
Valikoimassamme on klassikoita, kuten mustapippuri ja kaneli, jotka sopivat sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Sinulle, joka etsit jotain erityistä, tarjoamme myös ekologista kurkumaa ja inkivääriä – kaksi maustetta, jotka tuovat sekä väriä että makua ruokiisi. Kaipaatko luonnollista suolaa? Kokeile keltistä merisuolaa, joka on täydellinen makujen vahvistamiseen ruoanlaitossa. Laadukkailla ekologisilla mausteilla voit helposti muuttaa yksinkertaiset ruoat makuelämyksiksi. Kokeile sekoittaa eri mausteita luodaksesi omia ainutlaatuisia yhdistelmiä tai käytä niitä erikseen korostaaksesi raaka-aineiden luonnollista makua.
Milloin mausteet kannattaa lisätä ruoanlaitossa?
Mausteita käytetään kaikkialla maailmassa erilaisissa keittiöissä ja ruokalajeissa. Ne ovat olennainen osa intialaista ruokaa, jossa käytetään korianteria, juustokuminaa ja garam masalaa. Italialaisessa keittiössä basilika ja oregano ovat perustavanlaatuisia pastan ja pizzan autenttisen maun luomisessa. Mausteet ovat myös hyödyllisiä keittojen, patojen ja marinadien maustamisessa. Kun käytät mausteita, on tärkeää käyttää niitä maltillisesti. Liiallinen määrä yhtä maustetta voi peittää ruoan muut maut. On myös hyvä tietää, milloin mausteet kannattaa lisätä. Osa mausteista toimii parhaiten, kun ne lisätään ruoanlaiton alussa, kun taas toiset kannattaa lisätä loppuvaiheessa, jotta niiden tuoreus säilyy.
Vaikka mausteet ovat pieniä, niillä on valtava vaikutus ruoan makuun. Mausteiden käyttö ruoanlaitossa on keino tutkia erilaisia makuja ja luoda kulinaarinen matka. Uskalla kokeilla uusia mausteita ja nosta ruoanlaitto uudelle tasolle jo tänään!

