Mausteet & Suola
Tuotteet

Mustakuminansiemenet LUOMU 100g

Ceylonin kanelijauhe LUOMU 100g

Neilikat Kokonaiset LUOMU 50g

Valkosipulijauhe LUOMU 50g

Kurkuma LUOMU 100g

Fenkolinsiemenet LUOMU 100g

Korianterinsiemenet LUOMU 50g

B12-vitamiinia sisältävä ravintohiivahiutale 250g

Kurkuma LUOMU 500g

Karkea kelttiläinen merisuola 500g

Unikonsiemenet Sininen LUOMU 100g

Inkivääri Jauhe LUOMU 100g

Rosmariini LUOMU 50g

Ceylon Kanelitangot LUOMU 5 kpl

Curry LUOMU 100g

Paprikajauhe Mieto LUOMU 50g

Cayennejauhe LUOMU 100g

Katajanmarja LUOMU 30g

Himalajan Suola Karkea 500g

Sarviapila Siemenet LUOMU 100g

Inkiväärijauhe LUOMU 500g

Basilika LUOMU 30g

Sipulijauhe LUOMU 100g

Mustapippuri Jauhettu LUOMU 50g

Celtic Merisuola Hieno 500g

Timjami LUOMU 50g

Oregano LUOMU 50g

Karkea kelttiläinen merisuola 1kg

Juustokumina Siemen LUOMU 100g

Mustakuminansiemenet LUOMU 100g x 3 pakettia

Aniksen Siemenet Koko LUOMU 50g

Juustokumina Jauhettu LUOMU 100g

Merisuola Atlantin hienoksi jauhettu 500g

Ceylon-kanelijauhe LUOMU 500g

Kurkuma LUOMU 1kg

Neilikka Jauhettu LUOMU 50g

Chilihiutaleet LUOMU 50g

Ceylonkanelijauhe LUOMU 1kg
Mausta laadukkaasti
Valikoimassamme on klassikoita, kuten mustapippuri ja kaneli, jotka sopivat sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Sinulle, joka etsit jotain erityistä, tarjoamme myös ekologista kurkumaa ja inkivääriä – kaksi maustetta, jotka tuovat sekä väriä että makua ruokiisi. Kaipaatko luonnollista suolaa? Kokeile keltistä merisuolaa, joka on täydellinen makujen vahvistamiseen ruoanlaitossa. Laadukkailla ekologisilla mausteilla voit helposti muuttaa yksinkertaiset ruoat makuelämyksiksi. Kokeile sekoittaa eri mausteita luodaksesi omia ainutlaatuisia yhdistelmiä tai käytä niitä erikseen korostaaksesi raaka-aineiden luonnollista makua.
Milloin mausteet kannattaa lisätä ruoanlaitossa?
Mausteita käytetään kaikkialla maailmassa erilaisissa keittiöissä ja ruokalajeissa. Ne ovat olennainen osa intialaista ruokaa, jossa käytetään korianteria, juustokuminaa ja garam masalaa. Italialaisessa keittiössä basilika ja oregano ovat perustavanlaatuisia pastan ja pizzan autenttisen maun luomisessa. Mausteet ovat myös hyödyllisiä keittojen, patojen ja marinadien maustamisessa. Kun käytät mausteita, on tärkeää käyttää niitä maltillisesti. Liiallinen määrä yhtä maustetta voi peittää ruoan muut maut. On myös hyvä tietää, milloin mausteet kannattaa lisätä. Osa mausteista toimii parhaiten, kun ne lisätään ruoanlaiton alussa, kun taas toiset kannattaa lisätä loppuvaiheessa, jotta niiden tuoreus säilyy.
Vaikka mausteet ovat pieniä, niillä on valtava vaikutus ruoan makuun. Mausteiden käyttö ruoanlaitossa on keino tutkia erilaisia makuja ja luoda kulinaarinen matka. Uskalla kokeilla uusia mausteita ja nosta ruoanlaitto uudelle tasolle jo tänään!

