Kaikki blogikirjoitukset

Kolmikerroksinen raaka mustikkajuustokakku

Kolmikerroksinen raaka mustikkajuustokakku

Kermainen ja raikas raaka "cheesecake" kolmessa kerroksessa, luonnollisella mustikan maulla. Helppo valmistaa ja täydellinen nautittavaksi viilentävänä kesäherkkuna pieninä paloina!
Ainekset

Pohja:

  • 1 dl manteleita

  • 6 taatelia

  • 1 tl kookosöljyä

  • Ripaus suolaa

Välikerros:

  • 2 dl liotettuja cashewpähkinöitä

  • ½ dl kookoskermaa

  • 2 rkl kookosöljyä

  • 2 rkl vaahterasiirappia

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 1 tl vaniljajauhetta

Päällikerros:

  • 2 dl liotettuja cashewpähkinöitä

  • ½ dl kookoskermaa

  • 2 rkl kookosöljyä

  • 2 rkl vaahterasiirappia

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 1–2 rkl mustikkajauhetta

Ohje:

  1. Sekoita pohjan ainekset tehosekoittimessa ja painele seos vuokaan (15x15 cm). Laita kylmään.

  2. Mixa välikerroksen ainekset tasaiseksi, levitä pohjan päälle ja pakasta 30 minuuttia.

  3. Mixa päällikerros, kaada välikerroksen päälle ja tasoita pinta.

  4. Pakasta vähintään 3 tuntia.

  5. Anna sulaa 10 minuuttia, leikkaa paloiksi ja koristele tuoreilla mustikoilla.

Mustikkajauhe Villit Pakastekuivattu LUOMU 125g
30%
Lyhyt päivämäärä
20.49 € 29.28 €
OSTA
Mustikkajauhe Villit Pakastekuivattu LUOMU 250g
30%
Lyhyt päivämäärä
38.95 € 55.64 €

Kirjaudu sisään
Ymmärsitkö oikein?