
Kermainen levite herneproteiinijauheesta
Ainekset:
-
0,5 dl herneproteiinijauhetta
-
1 dl vettä
-
1 rkl oliiviöljyä tai rypsiöljyä
-
1 rkl sitruunamehua tai omenaviinietikkaa
-
1 tl dijonsinappia (valinnainen)
-
1 pieni valkosipulinkynsi, murskattuna (tai 1/2 tl valkosipulijauhetta)
-
1 tl kuivattuja yrttejä (esim. basilikaa, oreganoa, timjamia)
-
1–2 rkl ravintohiivahiutaleita (valinnainen)
-
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje:
-
Sekoita proteiinijauhe ja puolet vedestä tasaiseksi tahnaksi.
-
Lisää öljy, sitruuna, valkosipuli, sinappi, yrtit ja ravintohiivahiutaleet.
-
Sekoita ja lisää vettä tarvittaessa sopivan koostumuksen saamiseksi.
-
Anna maustua 5–10 minuuttia.
-
Tarkista maku ja tarjoile.